Proiecte

Locațiile dezvoltărilor noastre sunt atent alese având conexiuni rapide la transportul în comun, o varietate de școli și grădinițe în imediata apropiere, precum și clinici medicale, magazine, piețe și locuri de relaxare și petrecere a timpului liber.

Ne dorim de fiecare dată să predăm mai mult decât o locuință, iar acesta este motivul pentru care cele mai recente proiecte ale noastre vin dotate cu sisteme, ce oferă soluții inteligente pentru o casă SIGURĂ, ECONOMICĂ ȘI CONFORTABILĂ.

Strada Putna, 18, Otopeni
Proiect rezidențial alcătuit din 29 locuinte, cu dotări și facilități moderne, un complex rezidențial privat ce pune la dispoziție pentru comunitatea sa locuri de joacă pentru copii, stații de încărcare mașini electrice, teren badminton, teren baschet, pistă de alergare sau barbeque corner.
Strada 1 Mai, Otopeni
Bazându-ne întotdeauna pe calitate și dedicare pentru perfecțiune, K2 Development își ia în serios responsabilitatea de creare de comunități prin alegerea unor locații unice pentru viitorii membri. Astfel, zona nou prezentată din Otopeni, îți propune cea mai SMART și SIGURĂ metodă de investiție într-un bun imobiliar, oferind cel bun raport calitate preț.
Lansăm primul proiect de apartamente pe strada 1 Mai, Otopeni, Odăi. Lasă-ne datele tale de contact iar noi vom reveni la tine cu detaliile apartamentelor disponibile.
Natură, design, estetică, tehnologie și calitate sunt cele 4 componente ce definesc cel mai recent proiect de case individuale, dezvoltate în zona Odăi, Otopeni. Te putem ține la curent cu evoluția acestuia. COMING SOON