Despre noi

În proiectele pe care le dezvoltăm avem în vedere implementarea tehnologiilor actuale pentru a întâmpina nevoile cumpărătorilor.

Compania noastră dezvoltă un portofoliu imobiliar 360 °, urmărind locații strategice, cu acces facil la zonele de interes, special create pentru publicul modern.

Una dintre componentele cheie ale strategiei generale este dezvoltarea experienței de achiziție a clientului prin oferirea unui suport integrat în tot procesul decizional de alegere a locuinței ideale.

K2 Development își propune să dezvolte și să îmbogățească piața rezidențială autohtonă prin colaborări de excepție cu o rețea extinsă de parteneri și echipe de profesioniști, pentru a oferi clienților săi produse atent construite până la cel mai mic detaliu.

Adoptând cele mai bune practici și soluții inovatoare, asigurăm că dezvoltările K2 Development sunt atent realizate atât pentru viitoarele comunități, cât și pentru mediu.

Toate proiectele sunt concepute pentru a se potrivi noilor cereri ale pieței de Real Estate. Fiecare detaliu al proiectului reflectă spiritul timpului modern și contribuie la formarea unui stil special și unic.

Proiectele dezvoltate sau în curs de dezvoltare oferă un impact pozitiv major zonelor vizate fiind special create pentru viața de familie!

Misiune

Obiectivul nostru este de a crea ansambluri rezidențiale cu o atmosferă vibrantă și spații urbane care generează o valoare durabilă pentru comunitățile create. Acțiunile noastre se concentrează pe dezvoltarea de proprietăți locative și de concepte urbane moderne.

Ca parte a dezvoltării districtelor, urmăm abordarea unui „amestec urban” și, astfel, un principiu central al planificării moderne și al dezvoltăriilor durabile. În plus, susținem integrarea proiectelor noastre în conceptul „orașelor inteligente”. Utilizarea materialelor și procesele de execuție sunt importante pentru noi, urmărind integrarea adecvată a proiectelor noastre în contextele citadine în care acestea sunt create.

Echipa

Echipa noastră experimentată și dinamică integrează o varietate de valori complementare într-un model unic de competență. Cu un puternic spirit antreprenorial și un nivel ridicat de capacitate analitică, folosim strategii inteligente pentru dezvoltarea durabilă a spațiilor urbane. În acest sens, putem fi pe de o parte un laborator de tendințe noi și inovații, iar pe de altă parte un executant de încredere al proiectelor dezvoltate.

Viziune

Reușim în proiectele noastre să anticipăm dorințele și nevoile viitoarelor comunități bazându-ne pe principii de sustenabilitate, eficiență, siguranță și confort.

Valorile noaste reprezinta pilonii de baza după care ne ghidăm în construirea proiectelor, oferind astfel un nivel ridicat de calitate al vieții urbane.

Valorile noastre

Transparență

Principiul de bază pe care ne clădim dezvoltările este reprezentat de transparența informațiilor și a detaliilor pe care le punem la dispoziția membrilor comunităților noastre. Respingem total risipa oricărei resurse și menținem întotdeauna echilibrul.

Eficiență

Eficiența este un cuvânt cheie, dar niciodată în sens restrâns. Calitatea este primordială în dezvoltările K2 Development, ceea ce înseamnă că nu sacrificăm vreodată esența acesteia de dragul rentabilității investiției. Mergând mai departe, rolul nostru în tendința de creare de comunități se va extinde și mai mult, printr-o utilizare a unor instrumente ce ne va permite să folosim spațiul locativ ca spațiu ideal creat pentru viața de familie și munca de acasă.

Construirea comunităților

Proiectele rezidențiale au nevoie de un sentiment de comunitate — spațiile comune sunt extrem de importante și punem accent de fiecare dată pe zone verzi, spații de relaxare și activități în aer liber.

Arhitectură durabilă

Având drept priorități calitatea și tehnologiile sustenabile și ecologice, toate dezvoltările noastre pun accent pe spații aerisite, luminate natural reunind în același timp forma, funcția și comoditatea ca idei și concepte unice.

Design

Designul face parte din cultura companie. Prin alăturarea mai multor concepte, atunci când dorim să creionăm o locuință confortabilă, practică și cu o arhitectură specială, ne bazăm pe casele de arhitectură cu care colaborăm pentru a găsi echilibrul între valorile moderne și cele tradiționale, reușind de fiecare dată să le valorificăm pe ambele.

Adaptabilitate

Ne dorim de fiecare dată să predăm mai mult decât o locuință, iar acesta este motivul pentru care cele mai recente proiecte ale noastre vin dotate cu sistem smart home, ce oferă soluții inteligente pentru o casă sigură, economică și confortabilă.