Bonavita Rezidential – SOLD OUT

We build value
Strada Ciprian Porumbescu, 19-21, Otopeni

Mărime proiect5 locuințe

Suprafață proiect1500 mp

Valoare140.000 €

Locuința tip 2

Preț: 140.000 €

Informații despre locuință

Suprafață totală: 125.24MP
Suprafața terenului: 170.2MP
Suprafață depozitare: 32MP

Suprafață generoasă

Work from home și școala online au transformat pentru fiecare dintre noi ideea și nevoia unui spațiu personal. Tocmai de aceea în proiectul Bonavita am gândit un spațiu în care să fie loc suficient pentru tine, familia ta și toți cei pe care îi veți primi în vizita.

Exclusive design

Suntem mereu atenți la detalii și la tendințele pieței atât în materie de materiale de construcții cât și în materie de design. Colaborăm cu furnizori de top pentru a asigura o permanentă aliniere la tendințe globale în materie de amenajarea unei locuințe.

Finisaje Premium

Suntem mereu atenți la detalii și am ales împreună cu echipa de arhitecți o gamă care să se potrivească gusturilor tale: elemente naturale, culori neutre, materiale de calitate care îți vor armoniza mai târziu locuința.

Eficiență

Pentru o dezvoltare sustenabilă și durabilă, eficiența energetică reprezintă o componentă importantă în absolut toate proiectele pe care le dezvoltăm. Pentru că ne pasă!

În viziunea companiei, o locuință eficientă reprezintă o îmbinare armonioasă a spațiilor de locuit, elementele cu care este dotată locuința și materialele folosite. Din acest motiv, suntem extrem de atenți la fiecare detaliu de construire ales reușind de fiecare dată să obținem o locuință bazată pe criterii de sustenabilitate.

#Eficiență energetică | #SmartHome | #Design | #UșăIntrareAccescuAmprentă | #SemineuBioetanol | #RecuperatorCăldură | #SistemdeIrigarizareAutomatizat

Hai să-ți povestim mai multe despre proiect